REKLAMATION

Har du problemer med en vare, du har købt hos os?

BETINGELSER FOR REKLAMATION

Vores betingelser ved reklamation er ens, uanset om du har købt i en af vores butikker eller i vores webshop idenaestved.dk. Som forbruger har du ifølge købeloven 24 måneders reklamationsret, og købelovens mangelsregler kan bruges ved alle køb hos IDEmøbler Næstved.

Hos IDEmøbler Næstved har vi et tæt samarbejde med vores leverandører og vurderer løbende kvaliteten på alle vores varer. Vi står naturligvis inde for kvaliteten og vil derfor gerne stille dig langt bedre end den lovpligtige reklamationsret. Derfor yder vi 30 måneders reklamationsret. (Omfatter dog ikke havemøbler, brugskunst, belysning, boligtekstiler og tæpper.) På udvalgte varer, som eksempelvis vores bedste madrasser, giver vi endda helt op til 25 års eller livstidsgaranti. 

De fleste af vores varer er lavet af naturmaterialer, som kan have behov for regelmæssig pleje og vedligehold – ellers kan det påvirke varens levetid og reklamationsret. Du er altid velkommen til at kontakte vores personale for råd og vejledning om korrekt pleje af dit produkt. Derved får du længst mulig glæde af dine møbler. Bemærk, at vores møbler ikke er fremstillet til erhvervsbrug, hvor der forventeligt er hårdere slid på møblerne end ved privatbrug. Benyttes møblerne til erhverv, er købet derfor ikke omfattet af reklamationsretten. 

Modtager du en vare med fejl eller mangel, bliver dette som udgangspunkt udbedret ved reparation eller udskiftning af reservedel. Alternativt ombytter vi varen eller dele af den forudsat, at det ikke medfører IDEmøbler Næstved uforholdsmæssige omkostninger. Da enkelte af vores varer er specialfremstillede, må du påregne imellem 4-6 uger, før en eventuel udbedring kan være gennemført, selvom vi naturligvis altid vil forsøge at løse reklamationen hurtigst muligt. Bemærk, at de fleste af vores sofaer og lænestole bliver monteret med et transportstof i bunden. Transportstoffet har kun som formål at beskytte sofaen eller lænestolen mod støv under transport. Stoffet er derfor ikke lavet i et holdbart materiale og kan let gå i stykker. Dette har ikke nogen praktisk funktion for sofaen eller lænestolen og betragtes derfor ikke som en reklamation. Hvis vi har taget en vare retur, som vi ved modtagelse vurderer alligevel ikke berettiger til reklamation, forbeholder vi os ret til at omstøde afgørelsen og opkræve udgifter til transport og håndtering. 

FØLGENDE SKAL VÆRE OPFYLDT FOR, AT VI KAN BEHANDLE DIN REKLAMATION:

  • Du skal gøre os opmærksomme på fejlen/manglen med det samme, når den opstår/opdages.
  • Varen skal være indenfor reklamationsretten.
  • Fejlen skal være tydeligt beskrevet og billeder skal være vedhæftet
  • Varen skal være behandlet forsvarligt og korrekt vedligeholdt. Det er dit ansvar at undersøge og overholde behovet for vedligeholdelse. Misvedligehold af produktet eller uhensigtsmæssig brug er hverken dækket af den almindelige købelov eller IDEmøblers 30 måneders reklamationsret.

ÅBNINGSTIDER

KUNDESERVICE

KONTAKT

FØLG OS

Vi har lukket for i dag.Vi åbner igen torsdag kl. 10:00.

Kanalvej 1

4700 Næstved

+ 45 55 72 20 75

IDEMØBLER NÆSTVED 2019

ÅBNINGSTIDER

Vi har lukket for i dag.Vi åbner igen torsdag kl. 10:00.

KUNDESERVICE

KONTAKT

Kanalvej 1

4700 Næstved

+ 45 55 72 20 75

FØLG OS

IDEMØBLER NÆSTVED 2019